Ons werk 

Wij zijn een vakkundig bedrijf dat door middel van een CO2- en een 30 watt fiber laser op professionele wijze lasergravures maakt op diverse materiaalsoorten. Zowel de particuliere als de zakelijke markt voorzien wij van een passend product of geschenk. Of het nu gaat om een kraamcadeautje, bedankje, huwelijks- of jubileumgeschenk, relatiegeschenken of het maken van typeplaatjes, (bijna) alles is mogelijk en we denken graag mee.

Wanneer je contact opneemt zul je in contact komen met Joline, de naam achter dit bedrijf. 'Toen mijn man enkele jaren geleden het metaalbedrijf waar hij al 15 jaar werkzaam was overnam schafte hij een lasergraveermachine aan. We ontdekten wat voor leuke producten je kunt maken en heb vervolgens Van Gompel Lasergraveren opgestart. Inmiddels is het een succesvol bedrijf en geniet ik van de vele leuke opdrachten en tevreden klanten.'

We werken met een CO2 lasergraveermachine van BRM, type 901250 met een laserbereik van 900x1250mm. Het graveren en snijden gebeurt met luchtdruk en een laserstraal. Inmiddels hebben we ons machinepark uitgebreid met een 30watt fiber laser. Dit type laser is uitermate geschikt voor verfijnde en haarscherpe graveringen op RVS en diverse andere metaalsoorten en heeft veel minder vermogen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. We hebben hiermee een bereik van 200x200mm. De lasers worden aangestuurd door computersoftware en het graveren vindt dus volledig machinaal plaats.