Aanleveren & Verzenden

Het is geen probleem om een eigen product aan te leveren maar graag ontvangen we (in geval van een serie) 10% extra om deze te gebruiken om de machine af te stellen en voor eventuele uitval.

We behouden het recht om na het beoordelen van de te graveren producten en/of materialen de opdracht terug te geven als we de kwaliteit van de gravering niet kunnen garanderen. 

Let goed op spelfouten! Er wordt geen spellingscontrole toegepast of zonder overleg aanpassingen gedaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van bestanden. Het is niet mogelijk hierop achteraf reclamaties in te dienen.

In principe zijn alle lettertypes uit Word te gebruiken maar let er wel op dat het lettertype heel anders over kan komen wanneer het gegraveerd is. Een dunner lettertype is bijvoorbeeld minder goed leesbaar dan een voller lettertype. Daarbij kan hetzelfde lettertype op diverse materialen een ander effect hebben. We zullen daarom ook een zo goed mogelijk advies geven of samen naar een passend lettertype zoeken. Het is niet mogelijk hierop achteraf reclamaties in te dienen.

De producten worden zorgvuldig verpakt en standaard als pakket verzonden door PostNL.  Het verzendbewijs wordt per email verzonden. Aangetekend of spoedzendingen zijn mogelijk in overleg.